Rólunk

925 ezüst gyűrűk a Syam Silvertől


A syamsilver.hu webáruház, európai színvonalú ékszer- és óra márkák kereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Az online értékesítés mellett az ország számos pontján, jelentős bevásárlóközpontokban is elérhetőek vagyunk. A webáruházban megtalálható óra márkák a teljesség igénye nélkül: Mark Maddox, Guess, Ice-Watch, Morgan, Dyrberg/Kern, Fossil, Bering, Nautica, Daniel Klein, Skagen, Timex.  A webáruházban megtalálható ékszer márkák a teljesség igénye nélkül: Guess, Dyrberg/Kern, S.Oliver, Zoppini, Coeur de Lion, Fossil, Skagen, Andrea Marazzini, Stamp Jewel, Unique, Lilli Fee, acél ékszerek, 925 ezüst divatékszerek, illetve arany és brill ékszerek.

 

A SYAM SILVER márkanév közel tíz éve van jelen a magyar ékszerpiacon és ezalatt megkerülhetetlen tényezőjévé vált. Országosan 8 saját üzletében a vásárlók biztosak lehetnek abban: minőségi terméket vásárolnak.

 

A SYAM SILVER fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben. A kiskereskedelmi vásárlók elégedettségének növelése érdekében háromféle kedvezménykártyával állunk a vásárlóink rendelkezésére. A vásárlás összegének függvényében 10%, 20% és 30% kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártyával tüntetjük ki a syamsilver.hu webáruházban vagy a SYAM SILVER üzletekben rendszeresen vásárlókat. Törzsvásárlóinkat folyamatosan értesítjük akcióinkról és számukra kiemelt kedvezményeket biztosítunk. Törzsvásárlói rendszerünket modern technikai háttérrel építettük ki, ami lehetővé teszi a személyes adatok precíz és biztonságos kezelését. A törzsvásárlói kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, csak abban az esetben, ha ez külön említésre kerül. A syamsilver.hu webáruház oldalain feltüntetett árak kiskereskedelmi árak.

3101000300 80 26 2 220 011 akciós ékszerek akciós órák AUTÓS ÓRÁK BERING BOSS CASIO CERTINA CHRYSALIS COEUR DE LION CRUCIANI DANIEL KLEIN DOXA DYRBERG/KERN DYRBERG/KERN ékszer ENGELSRUFER FOSSIL GANT GUESS GUESS ICE WATCH KARIKAGYŰRŰ PÁR LACOSTE legnépszerűbb ékszerek legnépszerűbb órák legújabb ékszerek legújabb órák MAJORICA MARK MADDOX MICHAEL KORS MONI'S MORGAN NAUTICA óra QUDO ROAMER SECTOR SKAGEN STAMP JEWEL SWATCH SYAM TI SENTO TIMEX TISSOT TOO LATE TW STEEL UNIQUE ZOPPINI
Lap teteje

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. További információ